Koi Croissant Colour храна за риби 1000мл/210гр – Tropical

310 ден

Кои Колор стапчиња во форма на кроасан со вкус на лук. Присуство на каротеноиди го интензивира обојувањето на рибите и го подобрува целокупното здравје. Богата е со расителни влакна со што ги регулира дигестивните процеси. Поради намалена содржина на фосфор, храната не придонесува за развој на алги.

Пакување од 1000мл/210гр.

SKU: 42015 Категории ,

KOI CROISSANT COLOR храна во двобојни стапчиња со лук за Koi риби.

Храната е со повеќе состојки во форма на двобојни, лебдечки стапчиња во форма на кроасан. Наменета за секојдневно хранење на коии, Карасиус, златни рипки и други циприниди.

Астаксантинот и каротеноидите присутни во цветот на пиперката и невенот ја интензивираат бојата на рибите и го подобруваат нивното целокупно здравје и состојба. Растителниот материјал, богат со влакна, ги регулира дигестивните процеси. Екстрактот од лук го поттикнува имунолошкиот систем на рибата и го олеснува варењето. Стапчињата не се распаѓаат во вода, спречувајќи ја контаминацијата. Поради намалената содржина на фосфор, храната не придонесува за развој на алгите. Редовното хранење со KOI CROISSANT COLOR обезбедува одлична состојба на рибата, како и светла и живописна боја.