Крпа за капење на миленици – Pawise

280 ден480 ден

Крпа за капење на миленици во сина боја, достапна во две големини.

Крпата е специјализирана за миленици за полесно сушење после капењето на Вашиот шепаст миленик.

Clear
Clear