Машинка – DAM

5700 ден

Машинка – 1110920 – DAM Quick Winair FD

 Компјутерски избалансиран анти вибрирачки механизам. 100% магнезиумски материјал. 40% карбронски материјал на механизмнот. 8 Лагери. Алуминиумска шпулна. Капацитет на конец 0,20мм/225 метри. Тежина 215 грама. Регулација од предната страна.

SKU: 1110920 Категории ,
5700 ден