Машинка – 1127360 – DAM

4400 ден

DAM Quick Sumo 360 FD

Компјутерски балансиран анти-вибрирачки механизам. Изработена од алуминиумска материјал со алуминиумска шпулна, која има капацитет на конец 80m / 0.35мм. Лагери 2. Тежина 584 грама.