Привезок за Вашиот миленик – MyFamily

660 ден700 ден

Колекција: BRONX

Овој модел на привезок се гравира само позади. Цената е со вклучено гравирање.

НАПОМЕНА:

ГРАВИРАЊЕТО Е НА ЛАТИНИЦА.

ПРИ НАРАЧКА ПОТРЕБНО Е ДА ГО НАВЕДЕТЕ ТОА ШТО САКАТЕ ДА СЕ ГРАВИРА (НАПРЕД ИЛИ ЗА ЗАДНИОТ ДЕЛ, ВО ЗАВИСНОСТ ОД МОДЕЛОТ).

ВНИМАНИЕ! ПОМАЛА ДИМЕНЗИЈА МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ И ЗА МАЧКИ.

За сите дополнителни прашања можете да не контактирате.

Clear
Гравирање на привезоци за Вашите миленици, на најбрз и најлесен начин
✔️уникатни и практични
✔️ специјализирани за миленици
✔️цени со вклучено гравирање
✔️различни модели, големини и бои
◾️Благодарение на специјализираната машина се гравира тоа што Вие го сакате.
➡️ Привезоците се специјално персонализирани, направени од метал.
➡️ Ги изработуваме по нарачка.
➡️ ‼️Цените се со гравирање‼️
➡️ За сите дополнителни прашања контактирајте не.
Големина

2.5×3.1cm, 3.17×3.93cm

Модел

the BOSS, the Legend

Clear