Сет кутија подарок за куче 8 во 1 – Pawise

1400 ден

Кутија сет подарок за вашето шепасто пријателче.

Во кутијата има лежалка, со димензија 48х35сm, околувратник со димензија од 30-45/1,5см, поводник, играчка јаже, играчка фризби, играчка коска, хранилка и играчка со топче.