Храна за куче од џигер во конзерва King (1240gr)

85 ден

Кинг – влажна храна за возрасни кучиња. Конзерва од џигер, во пакување од 1240гр.

Кинг – влажна храна за возрасни кучиња. Конзерва од џигер во пакување од 1240гр.

Специјално дизајниран за целосна и правилна исхрана на вашето куче Кинг содржи витамини и минерали неопходни за здравјето на кучето

Состав: Месо и деривати од месо, житарки, минерални соли

Анализа: влага 80%, сурови влакна 0,3%, сурови протеини 6,5%, масла и масти 3,5%, пепел 2,5%

Додатоци во исхраната: витамин А – 1900 IU / kg, витамин Д3 – 190 IU / kg, витамин Е – 10 mg / kg, бакар (бакар сулфат, пентахидрат) 1,4 mg / kg, цинк (цинк сулфат монохидрат), магнезиум 2 mg / kg .

Инструкции за хранење:

Тежина на кучето/ Kg              0-10            10-20              20-30           30-40

Гр. дневно                                500-800    800-1200   1200-1600     1600-2000

Влажна храна е погодна за сите раси на кучиња.

Достапни вкусови: говедско, пилешко и џигер.

Пакување: 1240 гр