Stix Flakes Coniglietti – Padovan

110 ден

Стапчиња со растителни снегулки за џуџести зајаци, морски прасиња и чинчила, се даваат како додаток во исхраната.

Пакување од 100 грама.

SKU: 0162 Категорија